Nova xerrada de tinença responsable amb l’Institut la Segara de Cervera

De nou anem fent camí cap a la tinença responsable a través de les xerrades a les escoles de primària. Però aquesta vegada ha estat un institut, l’institut “La Segarra” de Cervera que ens van demanar aquests continguts per a quart d’ESO. Ja feia un parell de cursos que insistien, però a nosaltres ens quedava un pèl lluny, si més no, aquesta vegada, vàrem acceptar amb molt de gust i tot plegat va sortir rodó. L’alumnat excel.lent. Quaranta alumnes de quart d’ESO interessats pel tema. Ens pensàvem, com ha passat alguna vegada en gent de secundària, que la part més polèmica seria la que parla de l’esterilitzacio, però no va ser així. Tampoc no hi havia gaires alumnes que tinguessin animals de companyia a casa, no arribava ni a una tercera part, quan el normal és superar el cinquanta per cent. Coneixien el concepte esterilització, tot i que deien que era car. Per afavorir l’esterilitzacio els vàrem informar de la campanya de FAADA que ha començat just aquests febrer i durarà fins al maig. Els vàrem dir que calia entrar al web de FAADA i n’obtindrien informació.
A Lleida una de les poques clíniques que s’hi ha adherit és Ica Natura i la clínica veterinària de Tàrrega, la de l’avinguda Catalunya. Si trucaven a Ica els informarien complidament. Vàrem dedicar bastant estona a parlar sobre aquest tema ja que està a la base del problema de l’abandonament, la pèrdua i el maltracte, provocats per la proliferació descontrolada. Vàrem acabar amb la idea de repetir, agraïdes també per la seva generosa rebuda i bon tracte en tot moment. Des d’aquí una salutació a la professora Macarena, a l’alumnat i a la resta de companys i companyes que van assistir a la xerrada amb un interès exemplar.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.