Xerrada a l’Escola Gaspar de Portolà de Balaguer

Els nens i nenes dels primers cursos de primària de l’escola “Gaspar de Portolà” de Balaguer han escoltat amb atenció i força participació amb tot tipus de preguntes, la història del Sam, el gosset de la nostra companya de Plataforma Estela Torres. La història del Sam és una història trista que acaba bé, ja que l’adopta la persona que no sols cuidarà el seu cos, sinó també donarà a les seves emocions la força que li permetran ser feliç i així superar els traumes que l’havien convertit en un gos complicat. Avui és un animaló molt equilibrat, gràcies a tenir-lo en compte en la seva globalitat d’ésser sensible i intel·ligent. També els han parlat de la importància del xip, la desparasitació i l’esterilització, de la funció de les protectores i quins tòpics cal superar, tant físics com de tracte, perquè els nostres animals visquin contents. Acompanyava l’Estela la Marta Pla que ha gaudit d’allò més fent unes fotos ben boniques.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.