Xerrada a l’Escola Alba

Ja fa tres cursos que anem a l’Escola Alba a fer la xerrada anual sobre Tinença responsable d’animals de companyia. Només entrar al recinte ja comences a intuir què hi trobaràs. A part de la natura acollent hi ha tot de murals i pòsters creats per l’alumnat que et donen la benvinguda. Un cop a dins només fas que confirmar que allí l’educació en majúscules està a l’ordre del dia. I tot l’ambient et convida a sentir i aprendre.

La xerrada va anar molt bé; tant els cinquanta alumnes de 6è com el professorat assistent tenien interès pel tema i després de la breu introducció, les preguntes i raonaments se succeïren amb fluïdesa. Passà el temps ben depressa i en acabar el professorat ens plantejà la possibilitat de visitar alguna de les protectores adherides a Plataforma cosa que ens encantà ja que així veurien a la pràctica tot el munt de continguts explicats.

Ens acomiadàrem fins al proper curs ja que si volem una formació regular cal reservar un contacte continuat així ens assegurem que cap curs de sisè ha deixat d’escoltar i viure què implica tenir animals de companyia i quines són les conseqüències si no actuem amb tota la correcció que el tema demana.

Agraïm al professorat de sisè i a l’Escola Alba que hagin acceptat el nostre oferiment i estarem contentes de repetir l’experiència.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.