Reunió amb les alcaldies: Els Alamús

La reunió als Alamús va anar guanyant a mesura que passaven els minuts. Érem conscients que és un poble que no s’ha distingit en el seu interès pels animals de companyia, i havíem tingut alguna alerta d’incompliment. Finalment l’alcalde va estar obert a totes les recomanacions que se li van fer pel que fa al compliment de la llei de protecció. Fa uns dies li vàrem enviar a petició seva, una Ordenança municipal tipus per tal d’utilitzar-la, ja que és obligatori que cada alcaldia en disposi. També li vàrem enviar un esquema de control de colònies de gats i un de com funciona un Grup Local de suport l’alcaldia. També vàrem parlar de l’espai d’acollida temporal de gossos perduts O abandonats. Com que no en tenen cap i ha mostrat interès se li ha enviat fotografies d’algun refugi de pobles que ja en tenen. També hi va assistir la Maite que tenia interès a formar part del Grup Local. L’alcaldia coneixia més gent sensible amb el tema i varen quedar que ben aviat farien una reunió per organitzar-se.
Desitgem que tot vagi bé i per qualsevol dubte ja saben on trobar-nos.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.