Crivillen un toro amb 27 trets

S’ha acabat la pau de nou, avui parlarem de toros. Sí, per desgràcia, un altre cop, aquest article va dirigit als fets que van passar a Algemesí el passat 24 de setembre, quan un toro va escapar de la plaça d’aquesta localitat intentant fugir de la tortura que allí havia de rebre.

Tot i que sabem que l’animal podria suposar un perill pels ciutadans, ja que tenia por i estava nerviós, les mesures que es van prendre per aturar-lo no van ser les adequades, fins i tot podríem dir que no van ser ni ètiques.

El desgraciat animal, va acabar mort, estès al mig del carrer després de ser tirotejat fins a 27 vegades per un agent de la policia local el qual fins i tot en dues ocasions va cedir l’arma a una altra persona la qual també va disparar. Una tercera persona també va apunyalar-lo a la medul·la diverses vegades fins a deixar-lo immòbil, però viu.

Després de la mort del toro, es van sentir els aplaudiments de la resta de gent que havia “gaudit” d’aquell sàdic espectacle. Quina classe de tortura és aquesta? És que no existeixen mesures ètiques per aturar un animal sense que impliqui la seva mort i patiment?

Doncs no tenim res més per afegir. PACMA ja ha denunciat els fets i esperem que aquest cas no quedi a l’ ombra ni en l’oblit.

Podeu veure el vídeo dels fets i les reaccions a les xarxes socials. Us advertim que es tracta d’un contingut força dur.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.