Gerb (Noguera) – Reunions amb les alcaldies

La reunió amb l’ajuntament de Gerb va ser oportuna perquè el tema principal van ser les colònies de gat.

Quan ens hi vàrem posar en contacte, abans de les darreres municipals, ho vàrem fer alertats per un intent de trasllat d’una colònia. En parlar amb l’alcaldessa ja li vàrem explicar que teníem molts dubtes sobre l’èxit de l’intent, a no ser que es faci amb extrema cura i atenció als felins. El dia de la reunió, fa escassament un mes, ens va confirmar el fracàs del trasllat. La vàrem assessorar de com tenir cura de les colònies perquè no siguin una molèstia per ningú. També li vàrem aconsellar que calia entrar en contacte amb els alimentadors i assessorar-los i donar-los suport. Ens va dir que sí que hi havia gent que en tenia cura i que hi contactaria. Confiem que serà així.

Pel que fa a l’espai municipal per acollir gossos abandonats O perduts i al lector de xips confiaven en el servei que els oferia Os de Balaguer, població de la qual depenen.

La conclusió és que en tema d’animals no són autònoms i si troben un animal fora de les hores d’ajuntaments no tenen cap espai municipal on posar-lo. I això és un problema.

Està clar que aquest ajuntament necessita millorar tant en gats com en gossos. Confiem que la reunió hagi servit per obrir una porta a la idea que els temps canvien i avui tenir cura dels animals domèstics abandonats i perduts, a part de ser una obligació de l’ajuntament, ja és un servei que cal donar a la població. Des de Plataforma anirem vetllant el tema i plantant llavors sempre que calgui. Us mantindrem informats.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.