La crueltat dels correbous a Espinar (Segovia)

Ens podríem imaginar una societat en la qual s’assassinés, de manera brutal i arbitrària, cries de tan sols un any de vida? No? Doncs així és la nostra societat.

Un any després de la sanció que es va imposar a l’ajuntament d’Espinar (Segovia) pels cruels correbous que aquest organitzava, en els quals el principal espectacle era la cruel i brutal mort de vedells que no arribaven ni al mes de vida, sembla que no han après res de res.
Aquest any es tornen a celebrar aquests correbous on moren vedells a mans de joves o fins i tot nens sense cap experiència de tracte amb animals. El pobre vedell no pot ni mantenir-se dret a causa de la seva curta edat, cosa que, tot i les poques possibilitats de sobreviure que tenen els animals en “espectacles” d’aquest tipus, encara es redueixen o fins i tot s’eliminen del tot.

Un altre factor a tenir en compte és la fina pell dels pobres vedells la qual encara no està gaire desenvolupada i les espases es poden clavar amb molta facilitat provocant-los un dolor terrible fins a la mort.
Sabem que l’Espinar no és l’única població d’Espanya on se celebra aquesta cruel tradició i fins i tot podem trobar una llista elaborada per PACMA on es recullen totes localitats, la podeu consultar fent clic aquí, però sí és on hi ha la majoria de casos i on es realitzen aquestes atrocitats amb vedells de més curta edat.

Potser ens hauríem de preguntar qui són les bèsties, on queda la humanitat d’aquestes persones que no mostren la més mínima sensibilitat.

PACMA ha facilitat imatges d’aquests correbous on podreu veure l’aberració que suposa aquesta “celebració”. Us advertim per endavant que les imatges que veureu són molt dures.

Us demanem la vostra ajuda firmant la petició que trobareu en aquest enllaç.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.