Dia internacional dels gats

El 8 d’agost és el dia internacional del gat. Si bé no és l’únic.
Faríem bé de recordar tot el positiu que ens donen ja sigui dins de casa i fora d’ella per això mereixen la nostra estimació i la nostra cura perquè estiguin sans i saludables i ajudar-los en allò que ells no poden controlar que és la proliferació descontrolada a través de l’esterilització. Recordar-vos un cop més que, anualment, FAADA fa unes campanyes a preus molt assequibles. Fem-ho per ells. La proliferació porta a la imatge de colònies en mal estat en què els seus membres conviuen enmig de la rivalitat, la malaltia i la brutícia. Cuidar les colònies aplicant en mètode CES (captura, esterilització i solta) és la millor manera d’estimar-los. També recordar que els Ajuntaments i l’administració hi estan obligats ja que la llei catalana així ho mana. Els animalistes n’estem agraïts i agraïdes. Ara falta que es compleixi. Lluny de prohibir que els alimentin, cal fer facilitar-ho amb menjar sec, com el pinso, i també esterilitzar-los, llavors tindrem una colònia com ha de ser, amb individus sans i que ens netegen de rosegadors tot l’entorn. Els gats formen part de la natura, poden ser els nostres aliats si els tractem com es mereixen. El dia internacional del gat per les persones que els estimem dura 365 dies.

Per què es celebra el dia internacional del gat?

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.