Més enllà de l’horror: Les Illeus Maurici

Fa anys s’explicaven horrors de com mataven els gossos abandonats a les caneres. A Catalunya està prohibida l’eutanàsia ( mort per mitjans no dolorosos) a partir del 2008. A la resta de comunitats encara no està prohibida i al cap d’un temps d’entrar al refugi se’ls treuen de davant.

Les maneres que s’han utilitzat són a voltes cruels i no cal esmentar-les per no recordar tanta crueltat, però mai no havíem vist els mitjans emprats a les illes Maurici, amb la finalitat d’estalviar diners: productes de neteja injectats fins a provocar-los una mort lenta i dolorosa. La qual cosa situa la mort dels animals més enllà de l’horror.

Sembla impossible que avui encara existeixin aquestes situacions i que siguin tan difícils d’erradicar.

Podeu llegir la notícia fent clic aquí.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.