Qualitats canines

Els animals i en concret els gossos són molt fidels, nobles i protectors amb les seves famílies i les persones més vulnerables. Si tenen un company o companya caní, solen ser també solidaris i el protegeixen quan es posa en una situació de dependència com una malaltia o problema impensat.

El cas del gos Ping Pong no és cap excepció i d’exemples en trobaríem molts. Salvar, ajudar, acompanyar estan al seu ADN i tret d’excepcions en què per causes concretes, com pot ser no socialització o necessitats extremes, la majoria obeeixen aquests patrons esmentats. Es per això que tenir cura d’ells no ha de ser una obligació, però sí un acte quotidià d’agraïment per tota la bondat i bon fer que manifesten habitualment.

Podeu llegir la notícia d’aquest article fent clic aquí.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.