Mata a cops el seu gos i el tira a la basura

L’eutanàsia significa bona mort, mort sense patir etc així i tot està prohibida en clíniques veterinàries i a les caneres i CAAC’s de Catalunya a partir de la llei de 2008, una altra cosa és que es compleixi.

Fora de Catalunya està permesa, però no està permesa de cap manera, la mort que acabem de presenciar en aquest vídeo, ja que això és un maltractament animal en tota regla per això, en ser gravat per les càmeres, la llei pot actuar. Si li cauen divuit mesos de presó, encara és poc.

Personatges així de violents no en tenen prou amb una llarga estada a la presó, hauria d’anar acompanyat de la prohibició de tenir animals de companyia i si en aquest moment en té decomissar-los-hi, també, mentre dura l’estada a la presó, caldria tenir atenció psicològica i formació en Tinença responsable i que sigui ben conscient del patiment extrem que ha causat. Perquè sàpiga que persones com ell no poden tenir animals que els animals no són coses, que són intel.ligents, i físicament i emocionalment sensibles, pateixen com nosaltres. Tot això perquè sigui conscient de l’abast de la seva acció i no la pugui repetir mai més.

Esperem que la llei es compleixi i que no passi com en altres casos que si l’infractor no té antecedents i la pena és inferior a dos anys, se’ls evita la presó. Estarem atents al compliment i si tenim informació la passarem.

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.