El Zoològic de Barcelona és notícia

Que s’inclogui dins de les ordenances municipals el control i regulació del zoològic de Barcelona és una notícia que alegra al món animalista en general i especialment a qui ha fet la proposta, acceptada per majoria a l’ajuntament de Barcelona, l’associació animalista ZooXXI.

Els nous objectius dedicaran els esforços a la conservació, la recerca i la divulgació, prioritzant les espècies autòctones i les amenaçades amb perill d’extinció. Per tant tot un munt d’exemplars de fauna no autòctona que poblaven el zoològic: lleons, elefants, girafes…quedaran molt reduïdes, tot plegat estaran lluny de les 300 que hi ha actualment.

El fet que aculli fauna en perill d’extinció com els orangutans i que sigui un espai també per a la cria i reintroducció en el seu hàbitat natural d’espècies autòctones com la gasela dorcas, fa que el distingeixi apostant per la investigació i pel suport a les espècies amenaçades i que hi hagi un abans i un després en el zoològic de Barcelona que el farà progressista, conservacionista i diferent. Felicitem l’alcaldia de Barcelona per aquesta decisió. I a l’associació ZooXXI per haver fet la proposta.

Podeu llegir la notícia completa fent clic aquí.

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada