Productes de cosmètica i patiment animal

Si sapiguéssim que aquests productes de perfumeria i estètica han hagut de ser testats en animals abans de passar als humans, potser prefiriríem assegurar-vos que el producte no estés testat, ja que, possiblement, hagi contribuït al patiment d’éssers vius i sensibles que han hagut de patir perquè nosaltres puguem lluir aquella crema o aquell producte. Cada cop són més les empreses sensibles amb el tema i només entrant a internet i fer la pregunta de si testa amb animals, obtindreu la resposta i almenys sabreu a què atenir-vos i què hi ha darrere d’aquell producte amb tant ‘glamour”, o no?

Podeu veure alguns dels efectes que provoca la experimentació en animals en el següent vídeo:

*Les imatges mostrades en el vídeo poden ferir la sensibilitat.

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada