La desforestació, l’efecte hivernacle i el consum de proteïna animal

Ens preguntarem què té a veure el consum de carn, la desforestació i l’efecte hivernacle. Doncs hi té a veure i molt. La desforestació moltes vegades està produïda per la necessitat de pastures per alimentar el bestiar.

Grans extensions de selva són arrasades anualment per fer-ne pastures. Al cap de poc aquesta terra és torna herma i han de tornar a arrasar més selva pel mateix objectiu quan si aquest aliment que es dóna als animals, siguin vegetals o lleguminoses, s’utilitzessin per alimentar els humans amb menys quantitat en tindríem prou no arrasariem la selva i no haurien de morir animals.

L’efecte hivernacle, tan clarament relacionat amb l’augment de la temperatura a la terra i tot el que el fet comporta, està directament relacionat amb els gasos que genera la ramaderia que està per damunt dels que genera tot el trànsit rodat de la terra, tal com explica l’informe elaborat per Greenpeace.

La necessitat diària de proteïna animal és aproximadament d’un gram per quilo de pes d’una persona. Com podeu comprovar en consumim molta més. A part de disminuir el consum de proteïna animal també podem eliminar-la totalment, si consumim proteïnes vegetal ( llegums, fruits secs…) Amb unes qualitats organolèptiques superiors a la carn. També evitem el sofriment de la criança en granges i la mort en escorxadors.

Només de pensar que tantes vides es creen per viure amb privacions de tota manera ( de relació, d’espai, de salut…)per anar a parar al corredor de la mort, pensaríem que més valdria no haver nascut. I sinó, poseu-vos per uns instants a la seva pell. Però feu-ho asseguts i que us doni l’aire.

Podeu llegir la informació relacionada proporcionada per Greenpeace fent clic aquí.

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.