Xerrades a les escoles: Escola Doctor Serés d’Alpicat

La xerrada a l’escola Doctor Serés d’Alpicat ha tornat a ser, com fa un any, agradable i interessant. Tant l’alumnat com el professorat ens han rebut amb il.lusió i ganes de compartir experiències del món dels animals de companyia. Hem repassat els temes clau de la responsabilitat i hem conclòs que no n’hi ha prou en estimar-los i alimentar-los correctament. Cal també, i cada cop és més imprescindible, xipar-los i esterilitzar-los. Només així els salvarem de tants perills. Evitarem que es perdin. Evitarem que la proliferació descontrolada doni lloc a la massiva existència d’animals que per excessiva no es valora i s’abandona i es maltracta. Aturem-ho!

Donem de nou les gràcies a la direcció de l’escola i al professorat de sisè per donar-nos l’oportunitat de compartir anècdotes i experiències. Fins l’any que ve!!

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.