Condemna a l’Ajuntament de Cartagena per capturar sis gats

Ja va sent hora que les lleis sobre animals de companyia no siguin paper moll. L’exemple de la protectora de Cartagena: “Cuatro gatos” que denuncià l’ajuntament per haver capturat sis gats ferals sobre els quals l’associació tenia signat un conveni municipal de control, ha donat esperança als animalistes que es veuen amenaçats en la seva gestió per alimentar gats de carrer. Aquesta pràctica que hauria de realitzar l’ajuntament, amb el complement afegit de l’esterilització, hauria de ser habitual, si volen complir amb el que la llei els mana (art.16/2008) posant en pràctica el mètode CES (Captura, Esterilització i Solta), que és l’únic mètode que funciona en el control de colònies.

Podeu llegir l’article fent clic aquí.

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada