Els animals saben quan no estem bé

Tant els gats com els gossos tenen la qualitat de percebre els nostres sentiments. No ens poden expressar amb paraules que ens entenen i ens donen suport, però ens ho diuen de moltes altres maneres que sols ells són capaços de comunicar. Al marge de si tenim raó o no ells ens acompanyen en la nostra pena i ens fan sentir que no estem sols. Ens estimen per damunt de tot i sense condicions. Perdonen sense rancúnia i obliden fàcilment els nostres errors. Es per això que tenir un animal de companyia a prop és una sort i veure’l feliç només amb la nostra presència i atencions, però sense hipocresies, és un privilegi. Sapiguem ser dignes de la seva companyia. Des del primer dia fins a l’últim.

[fvplayer id=”23″]

Podeu veure molts casos amb gossos fent clic aquí.

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.