Massa plàstic

Aquest vídeo sobre el plàstic ens convida de nou a prendre consciència del perjudici que fem a la natura i als animals. Es cert que ens diuen que el reciclen, però sembla ser que moltes vegades només són bones intencions per tapar-nos la boca i embolcallar de pas la consciència. Si reciclessin tot el que diuen d’on surt tant plàstic llençat per tot arreu?

El determini del vídeo fet per Greenpeace és clar: deixem d’utilitzar plàstic. Si estàs en una botiga que et venen a granel és fàcil, només has de dir: no vull un “tuper” de plàstic, no vull l’envolcall de plàstic, no vull la bossa…ja porto la meva de roba etc però als súpers tot és més complicat perquè t’ho donen envasat. Què s’hi pot fer?

Demanar el llibre de reclamacions/suggeriments i reclamar la possibilitat de comprar a granel, al detall que es diu, i d’aquesta manera hi hauria un consumidor menys de plàstic al planeta. Em podeu dir que això no té cap efecte, però no és així. Recordeu la història de la papallona que bat les ales i a quilòmetres de distància aquest batre s’ha convertit en un vendaval? Doncs així comencen les històries boniques, n’hi ha prou que algú creï un indici per a convertir-se en hàbit, hàbit que mourà muntanyes. La qualitat de vida del planeta s’ho val? Penso que sí!!

[fvplayer id=”20″]

Feu corre la veu

One thought on “Massa plàstic

  1. Al carrer Democràcia de Lleida , hi ha una botiga que s’anomena Granel Lleida. En aquesta botiga és ven tot a granel i productes de consum responsable. No hi ha res de plàstic, tot és amb bosses de paper i recipients biodegradables.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.