Això no pot continuar així

Quan parlem sobre les condicions deplorables en les que es troben els animals en les granges, per desgràcia, no diem res de nou. Han hagut centenars de casos en els quals s’ha denunciat públicament les condicions de vida d’aquests animals.

Aquest cop es tracta d’una granja de Barcelona, concretament en Sant Pere de Vilamajor. Aquest cas ha estat descobert per un grup animalista el qual van entrar a la granja amb la intenció de mostrar les penoses condicions tan higièniques com de la salut dels pobres animals.

No podem seguir així, tenim als animals privats de llibertat dins d’una granja i a més a més en un estat innombrable. Les autoritats haurien d’actuar contra aquests fets d’una manera estricta que obligui a complir la normativa que estableix la llei. És una vergonya!

Esperem que el propietari de la granja prengui les mesures corresponents per a solucionar aquesta situació com més aviat possible, en cas contrari les autoritats haurien d’actuar per acabar amb això.

El vídeo que podeu veure a continuació coté imatges que poden ferir la sensibilitat:

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada