Xerrada a les escoles: Escola Cervantes de Lleida

Un curs més hem anat a fer una xerrada sobre com hem de tenir cura dels animals de companyia a l’escola Cervantes de Lleida i , com sempre, ens han rebut amb afecte i ganes d’aprendre quina ha de ser la nostra relació amb els animals domèstics que tenim al nostre càrrec.

La majoria de temes exposats: no tenir animals si no els podem cuidar, la importància del xipatge i l’esterilització…van ser contrastats i contestats per un alumnat que ho rebia a voltes amb un sentit crític i una mica descregut.

Aquesta actitud lluny de molestar-nos ens estimula a cercar exemples per fer entendre millor la bondat del que exposem, convençudes que sense aquestes mesures prèvies de responsabilitat, tota la resta d’accions són innecessàries perquè es recolzen en les primeres.

Agraïm un cop més la càlida acollida fins al proper curs, si és possible.

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada