Xerrada a les escoles: Escola Cervantes de Lleida

Un curs més hem anat a fer una xerrada sobre com hem de tenir cura dels animals de companyia a l’escola Cervantes de Lleida i , com sempre, ens han rebut amb afecte i ganes d’aprendre quina ha de ser la nostra relació amb els animals domèstics que tenim al nostre càrrec.

La majoria de temes exposats: no tenir animals si no els podem cuidar, la importància del xipatge i l’esterilització…van ser contrastats i contestats per un alumnat que ho rebia a voltes amb un sentit crític i una mica descregut.

Aquesta actitud lluny de molestar-nos ens estimula a cercar exemples per fer entendre millor la bondat del que exposem, convençudes que sense aquestes mesures prèvies de responsabilitat, tota la resta d’accions són innecessàries perquè es recolzen en les primeres.

Agraïm un cop més la càlida acollida fins al proper curs, si és possible.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.