Reportatge: L’ús de pell animal

No, no he pogut veure dues vegades aquest reportatge i no el vull veure mai més. Es cert que et farà canviar de manera de pensar si encara et queda un mínim de dubte sobre el fet d’usar pells d’animals com a abric, calçat, cinturons, barrets etc.


Hi ha qui diu que ja que acceptem de menjar carn, bo és que també acceptem d’aprofitar-ne la pell per a fer peces de vestir, calçat etc.


La realitat és que alimentar-nos d’animals implica el seu patiment i la seva mort. El que aporta el reportatge i no sabiem, és que molts animal de pell comuna com vaques, bous etc és crien exclusivament per la pell i no vulgueu saber en quines condicions. Si teniu algun dubte d’utilitzar productes fets amb pells d’animals us animo a veure el reportatge perquè pugueu escollir amb fonament de causa què li convé al nostre cos, però sobretot a les nostres emocions i sentiments.

No vulguem ser partíceps d’aquesta crueltat, segur que l’abric que ens cobreix ens oprimirà l’ànima ja que veure el reportatge és observar l’infern amb els propis ulls. Si ja esteu convençuts que podem vestir i calçats sense utilitzar la pell O el pèl dels animals , us recomano que passeu de llarg, segur que ja sabeu que podem prescindir-ne, però a ells els hi va la vida. I a nosaltres la dignitat com a espècie.

Per viure aquell infern més els hagués valgut no haver nascut. No, a l’ús de pell d’animals!!

Reportatge:

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.