Com pot estar passant això?

Per què adoptes o compres un gos si tens la intenció d’abandonar-lo? Aquesta és la pregunta que no podrem respondre ja no som capaços d’entendre el motiu d’aquesta “salvatjada”. Per desgràcia aquest cop toca tornar a parlar d’un altre d’aquests tràgics fets, en concret d’un abandonament d’un gos a Califòrnia (Estats Units).


Tot i tractar-se d’un altre cas entre els milers abandonaments, aquest ha pogut estar gravat completament en vídeo. Es mostra com el propietari del gos empeny i pega la seva mascota. El gos, confós, es pensava que es tractava d’un joc i no s’apartava del costat de l’home, fins que aquest últim decideix tornar al cotxe i deixar-lo allà tirat.


També podem veure la desesperació de l’animal, que es plantava sobre les dues potes per a intentar entrar a l’interior del cotxe. Stephen Sage Silver, la persona que va enregistrar els fets, va interposar una denúncia davant del Departament de Serveis Animals del Comtat de Kern, el qual ha interposat una denúncia al propietari.


Aquest és un dels milers de casos d’abandonament que tenen lloc cada dia. Podem deduir la gravetat dels fets que l’acció suposa i, que no estiguin gravats, NO VOL DIR QUE NO EXISTEIXIN!

Vídeo dels fets:

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada