Xerrades a les escoles: Escola Parc del Saladar

Un cop més hem gaudit de la xerrada de Tinença Responsable a les escoles del Segrià. El tutor i tutora de 6è de l’escola Parc del Saladar d’Alcarràs, ens han rebut amb molt d’interès i l’alumnat estava molt motivat. Hem parlat dels temes més habituals fent èmfasi en el xipatge i l’esterilització.

Ens ha cridat l’atenció l’alt nombre d’alumnes que el seu gos estava adoptat i aquesta adopció s’havia fet amb les condicions que marca la llei de protecció que posa interès especial en l’esterilització. La majoria de les adopcions s’havien fet a la Protectora Peludos Bajo Cinca.

A poc a poc tots ens anem posant les piles per actuar cada cop millor. Que una majoria d’alumnes hagi optat per l’adopció és una molt bona notícia. Ara falta que l’administració també se les posi i, pel que fa als Agents Rurals, facin més inspeccions per veure si la gent té els animals xipats i amb les condicions de benestar animal requerides segons la llei de protecció.

Sabem que un dia ho aconseguirem, però pel nostre gust anem massa lents. Un dia serà demà, però l’avui encara està tacat pel color del sofriment animal. Les xerrades a les escoles malden per accelerar un procés que avui ja és ineludible: la nostra responsabilitat vers els animals de companyia.

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.