Els animals als països desenvolupats

A Holanda una dona que anava amb el seu gos cau inconscient al carrer. S’hi presenta l’ambulància, però no poden agafar la dona ja que el gos la protegeix impedint que ningú s’hi apropi. Els cossos de seguretat, degudament entrenats, fan de manera de poder agafar el gos amb un llaç per poder auxiliar la dona que és portada a la clínica. Un cop recuperada el gos torna a casa amb la seva propietària. Que hagués passat aquí? Us recordeu de Sota? I del cas de Madrid? Aquesta és la diferència entre uns cossos de seguretat preparats, propis d’un país desenvolupat i els que tenim aquí. Gandhi va dir:
La moral dels pobles i de les persones es demostra segons el tracte que donen als seus animals“. No cal dir res més!

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada