La Canera de Lleida O CAAC Lleida. Problemes.

Fa temps que se senten veus que la canera de Lleida no funciona. Les queixes surten tant de la gent que esporàdicament la visita com del voluntariat que amb molt bona fe dóna part del seu temps perquè aquells animalons tinguin una vida més agradable.

El que es diu, des de fa molt temps, és que des del menjar fins a la neteja ha de millorar molt. El menjar és escàs i la neteja es fa sense cap prevenció. Veure animals afeblits i cadells xops de la mànega d’aigua, en ple hivern, és un clàssic. S’han arribat a dir coses realment greus del que allí passa. S’han fet moltes reunions amb els encarregats de la Canera a l’Ajuntament de Lleida. Sempre marxem amb l’esperança que potser sí, que aquesta vegada ens hauran fet cas i al cap de poc Sant Tornem-hi!

Per a mostra aquest animaló de la foto. És clar que de tant en tant arriben a les protectores i Centres d’Acollida animals que estàn a les últimes, però no és el cas. El voluntariat de la Canera ha tingut molta paciència i si s’ ha queixat és perquè no han trobat cap més sortida.


Es una vergonya per a tots els lleidatans tenir un equipament que en comptes de donar un servei digne, sigui tan deficitari en tots els aspectes. Això és intolerable i algú ha d’actuar. Està clar que l’ajuntament de Lleida en tema d’animals de companyia també suspèn.


La nostra solidaritat i suport al Grup de voluntaris i a les protectores que habitualment treuen els animals més necessitats per tal de donar-los una vida millor. Si no fos per tota aquesta gent aquell centre seria encara més inhabitable. Anem malament quan el voluntariat ha d’ajudar l’administració. Vol dir que fallen moltes coses i que convé canvis i renovació. La incompetència no ha d’estar permesa quan tenim entre mans éssers intel·ligents i sensibles. Però per a ella només són coses.

Podeu llegir l’article complet fent clic aquí.
*Plataforma Animalista Terres de Lleida no es fa responsable del contingut distribuït en en l’enllaç.

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada