La Rioja, capdavantera a l’estat en la Llei de protecció dels animals de companyia!!

Fa poc era la llei catalana la capdavantera (una altra cosa és que es complís), però com a llei era la millor. Però vet aquí que la Rioja ens ha passat la mà per la cara pel que fa al tema de l’esterilització.

Tothom sap que si l’article 11.3 fos més concret tindríem una llei on agafar-nos a l’hora d’exigir l’esterilització dels animals de companyia, però no és així, cosa que no passa amb la llei de la Rioja. Ras i curt s’obliga a esterilitzar tots els animals de companyia, incloent-hi, a part de gats, gossos i fures, a conills, hàmsters etc. I també els gossos de caçadors, i hi ha fortes sancions si no es fa.

Segur que a la Rioja hi haurà un abans i un després. Actituds com la catalana que vol, però no executa no serveixen de res ja que la gent s’ho aprèn i passa de tot, per això els abandonaments augmenten cada any. Cal ser valents i creure’s i practicar allò que prediquem, sinó no ens en sortirem.

Demanem a l’administració que es posi les piles. Que dicti lleis clares i, sobretot, que les faci complir!! Es la vostra feina i és la vostra obligació. En tema animals de companyia esteu suspenent i la vostra incompetència genera patiment en animals i persones i despeses innecessàries que paguem entre tots! Fins quan?

Podeu llegir l’article complet fent clic aquí.
*Plataforma Animalista Terres de Lleida no es fa responsable del contingut distribuït en en l’enllaç.

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada