Dedicat al grup de caçadors de Motilleja (Albacete) i als que se’ls assemblen

L’actitud d’aquests eixelebrats em recorda les venjances que feien els senyors feudals de l’època medieval quan volien escarmentar un rival: li arrasaven els camps i li mataven el bestiar.

No cregueu que s’ha avançat gaire. El grup de caçadors de Motilleja, ha fet el mateix davant d’un veí que els ha denunciat per caçar fora del coto i en una zona perillosa pels ciclistes i vianants, ja que feien foc d’armes creuant un camí.

Davant de la denúncia s’han atorgat el dret de la venjança per a escarment, a més, de qui gosi piular! Li han rebentat l’hort i li han matat les gallines esclafant-los el cap! Com hi ha món! Cinc-cents anys ens allunyen de l’època medieval, però per aquesta gent el temps no ha passat. Convé lamentar també l’actitud de l’autoritat, sigui Seprona o l’ajuntament.

Qui ha delatat aquest veí als caçadors? No diu la dita que tenim el govern que mereixem? Alguna cosa no fem bé. Cadascú que s’ho miri com vulgui sigui a Motilleja o a les comarques catalanes, que de senyors medievals i malgovern n’anem ben servits, sinó vegeu com rutllen algunes alcaldies i com els agents rurals fan la vista grossa davant de greus incompliments.

Estan tots els animals xipats? Pobles que no porten els gossos al CAAC Segrià i no passa res, colònies de gats que en desapareix la població per art d’encanteri, alcaldies que prohibeixen als alimentadors que els donin menjar quan són ells els qui n’haurien de tenir cura esterilitzant i alimentant correctament, com sinó s’ha de controlar la població?

De personatges medievals n’hi ha a tot arreu, dèiem, uns més ferotges que altres, però medievals al cap i a la fi! Ens queda molt camí, més si permetem que aquestes persones ocupin un lloc de poder i cometin aquestes accions amb éssers indefensos. Que canviïn les coses està a les nostres mans, pensem-hi!!

Article complet:

*Plataforma Animalista Terres de Lleida no es fa responsable del contingut distribuït en en l’enllaç.

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada