Les colònies de gats a Lleida. Signeu si us plau!!

Es important que cada poble o ciutat tingui un projecte CES en marxa, avalat per l’opinió de les protectores i entitats animalistes. Aquesta gent sap per experiència que la manera més eficaç i econòmica i que afavoreix més els individus de la colònia és un projecte CES, avalat per les entitats esmentades.

Què espera l’ajuntament de Lleida per posar-lo en marxa? No entenem la seva actitud de deixar passar tant temps i no implicar-se. No s’adonen que com més temps passa més problemes hi ha?


Plataforma Animalista recolza el projecte CES i els fa costat perquè la recollida de firmes sigui un èxit i puguem, la forca de la gent, moure una administració que no fa ni deixa fer. Demanem més implicació i ajudes perquè el projecte CES a Lleida sigui ben aviat una realitat. Ja fan tard!!

Podeu signar aquesta petició fent clic aquí.

Feu corre la veu

One thought on “Les colònies de gats a Lleida. Signeu si us plau!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.