Això no és ni humà ni animal

No podem descriure l’escena que es mostra en el vídeo ja que per sort no tenim un vocabulari prou violent que es pugui adaptar a aquesta “acció” si es pot anomenar així. El que sí que podem i volem fer és una crítica, no ens podem imaginar en quin moment una persona pot decidir realitzar aquest acte i més encara, publicar-lo a Internet sense cap sentiment de culpa o de vergonya.

Quin dret tenim els humans per acabar d’aquesta manera tan poc humana amb la vida d’un ésser viu? La resposta hauria de ser CAP, però per desgràcia aquesta no és l’opció que algunes “persones” ofereixen.

Ens trobem en una societat on se’ns està inculcant des de les escoles, la família etc. Una estimació cap a la natura i els éssers vius. Si molts de nosaltres ja no trobem ètica la caça com hem de sentir-nos en veure aquestes imatges?

No ens podem quedar mirant aquest vídeo i pensar quina pena, pobre animal! Hem d’actuar reparant els actes del passat, però sobretot educant la societat i conscienciant-la en matèria de respecte tant pels animals com per la natura en general d’altra manera estem convertint-nos en éssers cruels que atempten no sols contra la vida física sinó també contra la salut emocional del planeta i això vol dir decadència i autodestrucció.

“Vigila els teus pensaments ja que es converteixen en accions, vigila les teves accions perquè conformen una actitud de vida” diu la dita. No volem una actitud de vida que accepti la crueltat com a norma. Ens allunya del benestar espiritual, l’únic que ens fa éssers evolucionats i dignes de conviure amb altres éssers vius.

Per sort, SEPRONA ha identificat l’autor d’aquest cruel acte. Podeu llegir l’article complet fent clic aquí.

Us advertim que les imatges que es mostren en el vídeo són mol dures:

[fvplayer id=”8″]

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.