Les baralles de galls, encara!

A Sant Joan de Mollet, Girona, s’ha trobat més de dos-cents galls, mutilats i preparats per fer baralles. Segur que ja sabeu que des del 2008 la Llei de protecció animal catalana, prohibeix no sols l’eutanàsia del animals de companyia, sinó també les baralles de gossos i galls.

El problema és que, sovint, ciutadans que vénen d’altres països acostumats a la seva pràctica, com són aquest home i aquesta dona de nacionalitat dominicana, són candidats idonis per a ignorar les nostres lleis. Haurien de saber que no poden negligir el nostre codi i haurien de ser sancionats amb tot el pes de la llei.

Ens ha costat anys de treballs i de lluita tenir l’actual llei de protecció. No volem que sota cap pretext és negligeixi. Esperem que la justícia s’apliqui i que aquest i altres casos paguin pel que han fet i que es controlin altres tipus de baralles com les de gossos, sabedors que no se n’estan sortint i això diu molt poc a favor de la justícia del nostre país.

Esperem esmena ràpida d’aquestes negligències que no són pròpies de països desenvolupats. Ho som?

Article complet:

*Plataforma Animalista Terres de Lleida no es fa responsable del contingut distribuït en en l’enllaç.

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.