Animals que treballen

Des de sempre estem acostumats a veure com els humans utilitzen animals per ajudar en diferents tasques: vigilància, control de ramats, gossos pigall, etc. També hi ha els animals de tir com els de pota rodona: ases, cavalls…

El cas és que a la Fageda d’en Jordà hi ha, per transportar visitants per la zona, un carro allargat estirat per un sol animal. El carro disposa de seients on la gent va còmodament asseguda, però és el pobre animal qui ha de fer tot l’esforç de moure’s amb aquella pesada càrrega.

A les persones ens agrada sentir-nos útils i apreciades, als animals també, però observem en aquest cas massa pes per la pobra bèstia i això és explotació.

Des d’aquestes planes manifesten la nostra disconformitat i demanem a qui s’hi senti solidari que difongui i faci d’altaveu de la nostra queixa, els estarem profundament agraïts i l’animal, de ben segur, també.

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada