Els sentiments dels animals

Avui ja no és cap secret que els animals són Intel·ligents i sensibles i, sobretot, tenen sentiments. Queda molt clar en la relació que estableix el gosset amb el seu peluix que no es pot separar d’ell en cap moment. Tot el contrari de la societat materialista que estem vivint en què tot és converteix en coses per a usar i llençar, fins i tot utilitzem les persones. L’exemple del gosset que dóna vida a un peluix i el converteix en el seu amic inseparable és entendridor i té un valor molt gran ja que dóna dignitat a un objecte.

De fet ens retorna a una realitat perduda, la de connectar amb tot el que ens envolta i ens ajuda a sentir-nos bé. Alguna connexió d’energia positiva hi deu haver que ens fa sentir així. Tan diferent del que predica la societat de consum: produir, usar i llençar. Ens hem plantejat quanta insatisfacció genera? I quanta malversació de matèries primeres? Això no pot ser bo ni per nosaltres ni pel planeta. Quants missatges en l’actitud del gosset i el seu peluix!!!

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.