Es pot justificar la caça?

[fvplayer id=”1″]

La caça ja és en si una manera de passar el temps prou miserable perquè ara ens presentin espectacles com aquest vídeo, escenes realment cruels i horribles. Avui la caça no es pot justificar de cap manera, és igual que la vestim d’esport o d’activitat mediambiental per “controlar” plagues de conills o porcs senglars. Tothom sap que no controlen res i que el descontrol és degut al trencament de l’equilibri entre espècies, provocat pels humans, però és una manera hipòcrita per justificar-la.

És poden dir moltes coses negatives sobre la caça. Imatges com la del vídeo ens deixen amb el cor encongit i ens reiteren un cop més que en els racons foscs de la seva activitat s’amaga més dolor i més crueltat que la que hom pot imaginar. No hi ha excuses i la indolència del caçador que permet l’acarnissament dels gossos sobre el pobre cèrvol no té paraules, tampoc la manera com permet que els animals, vagin caient al barranc, encegats per la follia del mateix atac. Pobres animals educats només per a la mort!
Accions com aquestes haurien de ser punibles i mereixen el nostre rebuig més sentit.

La caça només ens pot regalar escenes de crueltat i no té cap excusa perquè es continuï practicant. Fins quan es permetrà?

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.