No vull que m’abrigui el dolor o la mort!!

Avui dia tenir un abric de pell comença a estar mal vist. Molta gent ja no accepta ni abrics ni sabates, cinturons, etc. fets amb pells d’animals perquè s’endevina que darrere hi ha la mort d’un ésser viu (d’espècie protegida o no, és igual, el patiment és el mateix) al qual hem arrencat la pell per fer un objecte que es pot confeccionar amb altres materials, sense tenir cap necessitat de matar res.

Dic tot això perquè poques persones es plantegen la crueltat que implica l’exigència de tenir una funda nòrdica amb farcit total o parcial de plomes d’aus. Estem en les mateixes que amb l’ús de pell, hi ha altres productes que poden substituir les plomes sense cap necessitat d’arrencar-les de les oques, ànecs etc. que es queden amb una pell ulcerada i cruelment ferida pel fet d’arrencar-los les plomes. En situacions com aquestes és quan entenem la raó de ser del veganisme que es neguen a utilitzar cap producte derivat dels animals.

Com més temps passa més raó tenen i és que la societat va madurant i lentament anem avançant cap al respecte, no sols a la vida dels animals, sinó també a una vida digna. Pensem-hi, potser empatitzem més del que creiem. Ja no m’interessen les fundes amb farcit de plomes reals, ni abrics, ni sabates, cinturons, bosses… en què hi ha participat el dolor, la mort o ambdues coses. No en volem saber res! Està clar que estem canviant i serà per a bé!

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.