Abandona sota la pluja

Només vols plorar, quan veus aquesta desoladora imatge, el que vols és plorar. L’abandonament d’animals de companyia ha estat acceptat, per desgràcia, com un costum i això no pot seguir així.
 
Aquesta imatge ha estat presa a Carolina del Nord (Estats Units) per una noia que va trobar aquesta gosseta vivint en condicions deplorables. La gosseta, sense llar, mostrava en el seu rostre un sentiment de tristesa i total resignació.
 
Per sort, en aquell moment passava una noia anomenada Valinda Cortez que la va ajudar a trobar una nova vida amb una família que l’estimés i l’apreciés de veritat. Que podria haver passat si ningú no l’hagués ajudat? Seguiria abandonada? O simplement seria morta?
Així doncs abans d’adoptar un animal ens hauríem de plantejar dues senzilles preguntes: L’ESTIMO? M’ho puc permetre per espai, temps i economia?
 
Només quan la resposta sigui un SÍ absolut, podrem tirar endavant d’adopció. Ser sincers amb nosaltres mateix estalviarà problemes i patiment als animals i de retruc a les persones que patim per ells.
Article complet:


*Plataforma Animalista Terres de Lleida no es fa responsable del contingut distribuït en en l’enllaç.

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.