Els llops, no són interessos, són éssers vius!

El llop com altres espècies que han estat amb perill d’extinció en algunes zones, és un exemple més del joc d’interessos que hi ha en el tema animals.

Representa que primer cal salvaguardar els béns dels humans i també els seus prejudicis i fòbies, després ve la natura. Després ens lamentem que si aquella o altra espècie s’ha convertit el plaga (porcs senglars, conills…) quan abans hem fet desaparèixer els seus predadors naturals, trencant el cicle biològic i el que la natura necessita per estar equilibrada.

Ara invertiran un munt de milions per fer veure que preparen un pla per tenir entretinguda la clientela tant d’una banda com de l’altra. Certament si no hi ha una filosofia i uns polítics capaços de mantenir la coherència i el bon fer no anem bé. Qui ho paga és el més feble, en aquest cas els animals, com sempre. Vergonya!!

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.