Això no és cuinar

Potser a algunes persones els farà gràcia que un noiet molt jove, dins del programa “Master Chef junior”, hagi de matar una anguila abans de cuinar-la, però els animalistes sabem que qualsevol acció que pot suposar dolor o perill per a un animal ens afecta i el rebutgem. Es allò del respecte a la vida, sabedors que qualsevol ésser viu hi té dret i que no es pot morir sense dolor. El nen recordarà sempre aquest episodi si és prou sensible, i si l’educació dels grans no aconsegueixen esborrar el mal tràngol explicant-li com a normal un fet que no ho és. Ja és prou dur menjar animals, molt més haver-los de matar abans i això no fa cap gràcia. És igual que sigui un gos ( a la Xina se’ls mengen), un ximpanzé, un conill, un pollastre O una anguila. Tot depenent de la cultura i de la sensibilitat acceptarem més una mort que una altra, però totes, absolutament totes fan escruixir els animalistes que les condemnem totalment. Per això hi ha molts animalistes vegetarians, convençuts que es pot viure tant O millor sense el consum de proteïna animal. Hi ha molta bibliografia sobre el tema, només cal obrir la ment a la informació i el cor al dolor que deixem enrere. Tant un com l’altre ens beneficien. En podeu estar segurs!!

[fvplayer src=”//panimalistalleida.org/wp-content/uploads/2018/10/1513362397723.mp4″ width=”1024″ height=”576″]

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.