Hamburgueses a base de plantes

La nostra societat cada cop està avançant més en el respecte cap als animals, això és el que demostra una notícia on el protagonisme no el té ni una persona ni un animal, sinó una cadena de menjar ràpid de Canadà.
En un primer moment pot semblar estrany ja que quan en parlem, no és precisament per felicitar-les, però per sort aquest cop és diferent.

Es tracta de la cadena “A&W Food Services of Canada”, la que era la segona cadena més important d’hamburgueses de Canadà. Aquesta empresa va evolucionar cap a la demanda de proteïnes vegetals per a introduir una hamburguesa feta íntegrament de pèsols, mongeta i remolatxes.

Aquesta original iniciativa els ha permès pujar al capdamunt de les cadenes d’ hamburgueses i actualment es troba en la primera posició del Canadà. L’hamburguesa ha tingut tant èxit que en qüestió de setmanes s’ha exhaurit en tots els Estats Units on es comercialitzava.

Si voleu saber una mica més sobre el tema podeu anar a l’article complet fent clic aquí.
*Plataforma Animalista Terres de Lleida no es fa responsable del contingut distribuït en en l’enllaç.

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.