Abraçades terapèutiques

De tothom és sabut la importància de l’afectivitat en les relacions humanes. L’afectivitat s’expressa a través del llenguatge i sobretot, quan la relació és molt propera, a través del contacte físic. Tant un com l’altre són un estímul hormonal de la serotonina o hormona de la felicitat, diuen alguns entesos.

Hi ha cultures que donen més importància que altres al contacte físic, no cal entrar en detalls. Doncs bé, aquest vídeo ens ve a confirmar que qui entén del tema són els animals que no tenen prejudicis per cercar i obtenir allò que els fa sentir bé: una bona arrambada o abraçada, sense miraments, només anant allà on el cor els porta. Créixer sense afecte ens allunya del saber viure i per tant de la desitjada felicitat.

Un cop més els animals ens donen una bona lliçó de com viure més i millor. Ah! i com sol passar, les millors experiències no costen diners!

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada