Abraçades terapèutiques

De tothom és sabut la importància de l’afectivitat en les relacions humanes. L’afectivitat s’expressa a través del llenguatge i sobretot, quan la relació és molt propera, a través del contacte físic. Tant un com l’altre són un estímul hormonal de la serotonina o hormona de la felicitat, diuen alguns entesos.

Hi ha cultures que donen més importància que altres al contacte físic, no cal entrar en detalls. Doncs bé, aquest vídeo ens ve a confirmar que qui entén del tema són els animals que no tenen prejudicis per cercar i obtenir allò que els fa sentir bé: una bona arrambada o abraçada, sense miraments, només anant allà on el cor els porta. Créixer sense afecte ens allunya del saber viure i per tant de la desitjada felicitat.

Un cop més els animals ens donen una bona lliçó de com viure més i millor. Ah! i com sol passar, les millors experiències no costen diners!

[fvplayer src=”//panimalistalleida.org/wp-content/uploads/2018/09/WhatsApp-Video-2018-09-22-at-09.32.51.mp4″ width=”480″ height=”480″]

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.