Salvem als orangutans!

Avui, malauradament, no us venim a portar una bona noticia, venim a parlar-vos sobre una recollida de signatures per a una gran causa. En aquests moments, les excavadores estan netejant un petit punt de la selva a Indonesia, on viuen els 800 últims orangutans  de Tapanuli.

Tot això per a construir una presa hidroelèctrica que els podria portar a l’extinció

El president d’Indonèsia, Joko Widodo, encara pot cancel·lar la presa, per aquest motiu s’està fent aquesta recollida de firmes, per arribar a tenir una gran cobertura mediàtica i poder fer retrocedir la construcció d’aquesta.

Aprofitant l’ocasió us volem parlar sobre el Projecte Gran Simi, aquest pretén considerar als ximpanzés, goril·les, orangutans i bonobos com a homínids. Si la proximitat genètica entre l’home i els simis és gran, encara ho és més la proximitat als homínids actuals com els neandertals, erectus, etc. El Projecte Gran Simi pretén que se’ls tracti i se’ls hi reconeguin a aquests si no s’haguessin extingit.

Podeu firmar la petició per aturar la construcció de la presa a continuació:

*Plataforma Animalista Terres de Lleida no es fa responsable del contingut distribuït en en l’enllaç.

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.