Els arbres també importen

La vida dels boscos i la seva salut ens afecta a tothom. Als humans perquè són el pulmó i purifiquen l’oxigen. Els animals, en especial, perquè és el seu hàbitat natural sense el qual no poden viure. Els boscos fomenten la biodiversitat i l’equilibri dels ecosistemes. Talar-los, cremar-los, contaminar-los amb la pluja àcida provocada per la pol·lució de les fàbriques sense filtres , deixar les deixalles quan anem d’acampada O a buscar bolets… en diferent grau, els afecta. Qualsevol atac als boscos, és un atac a la vida, a la de tothom i en especial a la vida dels animals.
Tenir cura dels boscos també és tenir cura dels animals.

 

Us deixem una petita galeria d’imatges on podreu veure l’efecte que produeix l’escassetat d’arbres:

 

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada