Què fer amb el nostre animal quan anem de vacances?

En aquesta època de l’any es comença a plantejar un “problema” pels que tenim animal de companyia i volem anar de vacances. El nostre company/companya necessita que el cuidin diàriament i de vegades en aquest període de vacances no és possible. Per aquest motiu us presentem diferents solucions que podeu tenir en compte.

  1. La primera és emportar-nos el nostre amic/amiga de viatge, hi ha molts llocs que accepten animals de companyia. Per facilitar-vos la feina us presentem una pàgina en la què estan recollits tots els hotels que accepten. Podeu accedir-hi fent clic aquí. En el cas del transport públic podeu consultar la normativa fent clic aquí.
  2. En cas que l’hotel o destí desitjat no accepti animals de companyia, podem demanar a un amic, company o veí que es faci càrrec durant un breu període de temps.
  3. Si cap dels nostres amics o coneguts ens pot donar un cop de mà, també podem deixar el nostre animaló en una residència canina on tindran cura de totes les seves necessitats, però aquesta opció té un cos econòmic. Els deixem un mapa amb les residències canines de tota la província de Lleida que podeu consultar fent clic aquí.
  4. Una solució més econòmica a les residències canines i també més còmoda i propera per l’animal són els cangurs, aquests tenen el gos a casa seva i aquest tenen un tracte més proper. Podeu trobar cangurs i ser-ho vosaltres a la plataforma DogBuddy. En aquesta web també podeu trobar passejadors de gossos a domicili i guarderies de dia.

Esperem que les solucions que us hem presentat us hagin servit i, si us plau, el que no feu mai és abandonar-lo i perdre a qui us estimarà per sempre.

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.