Tancament d’un cafè que exhibia una lleona en una gàbia de vidre

Per fi la lleona Khaleesi ha estat alliberada per les autoritats turques, que han retirat la llicència de “zoològic i centre de rehabilitació”  gràcies a la recollida de firmes realitzades en la plataforma change.org. La lleona es trobava en un cafè d’Istanbul dins d’una gàbia de poc més d’un metre d’amplada.

Aquest fet es va fer viral després d’una publicació d’un vídeo, en el compte d’Instagram de la pròpia cafeteria, on es mostrava la lleona tancada en la gàbia de vidre amb uns pocs forats per a poder alimentar-la jugant amb una nena.

Vídeo de la situació en la que es trobava la lleona:

[fvplayer src=”//panimalistalleida.org/wp-content/uploads/2018/07/İSTANBULUN-ORTASINDA-REZİLLİK-.mp4″ splash=”//panimalistalleida.org/wp-content/uploads/2018/07/2018-07-19_112744.png” width=”256″ height=”320″]

Article complet:


*Plataforma Animalista Terres de Lleida no es fa responsable del contingut distribuït en en l’enllaç.

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.