Tancament d’un cafè que exhibia una lleona en una gàbia de vidre

Per fi la lleona Khaleesi ha estat alliberada per les autoritats turques, que han retirat la llicència de “zoològic i centre de rehabilitació”  gràcies a la recollida de firmes realitzades en la plataforma change.org. La lleona es trobava en un cafè d’Istanbul dins d’una gàbia de poc més d’un metre d’amplada.

Aquest fet es va fer viral després d’una publicació d’un vídeo, en el compte d’Instagram de la pròpia cafeteria, on es mostrava la lleona tancada en la gàbia de vidre amb uns pocs forats per a poder alimentar-la jugant amb una nena.

Vídeo de la situació en la que es trobava la lleona:

Article complet:


*Plataforma Animalista Terres de Lleida no es fa responsable del contingut distribuït en en l’enllaç.

Feu corre la veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada