Jocs per a gats

Com tots sabeu els gats són animals curiosos per naturalesa i, per tant, oferir-los elements que mantinguin estimulada la seva ment és un requisit per mantenir els nostres animals sans i feliços. Una bona forma de conseguir-ho és mitjançant el joc, donat que a través d’aquest aconseguim cubrir les seves necessitats de diversió. La falta de joc en el gat pot generar avorriment, que pot comportar estrés i problemes derivats com la destrucció del mobiliari. Per aquest motiu us presentem aquestes joquines.

 

Joc 1. Pluma

Joc 2. Boleta

Feu corre la veu

One thought on “Jocs per a gats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada