DOS GOSSOS MORTS A TRETS A SARROCA DE BELLERA (Pallars Jussà)

Si ens diuen que en ple segle XXI una persona sense cap mirament mata a trets un mascle i una femella propietat d’un educador caní, ens semblarà increïble i propi de temps reculats, quan a les caneres se sacrificava els animals de companyia passat el temps permès i no els reclamava ningú, i alhora la gent se’ls podia treure de davant sense cap mirament. Però la llei de protecció del 2008 va capgirar aquesta cruel realitat que considerava els animals com a coses, coses que hom pot eliminar de qualsevol manera quan fan nosa. Avui l’eutanàsia no és permesa si no és per causes justificades, raó de més per escruixir-nos una notícia com la que acabem de rebre i que us expliquem tot seguit.

Els dos animals eren propietat de l’Arnau, un educador caní que els passejava pels afores de Sarroca de Bellera, població de la comarca del Pallars Jussà. Els animals anaven solts perquè l’espai era a camp obert i no podien causar ni patir cap perill, aparentment. De sobte els animals van desaparèixer de la vista del propietari, aquest anà a encalçar-los mentre els cridava pel nom. De cop i volta l’Arnau sentí uns trets prop d’on era ell. Quan arribà al lloc d’on provenien es trobà els dos animals morts: la femella amb un tret a l’abdomen i el mascle amb diversos trets. Al costat dels animals hi havia A.P.C amb una arma a les mans proferint grans crits en contra dels animals i del propietari. Acusava el gossos de voler atacar un vedell. No hi havia cap indici d’atac , a més, segons el propietari, que com hem dit és educador caní, són gossos del tot sociables. L’Arnau no donava crèdit al que veien els seus ulls i ple de ràbia i dolor decidí absentar-se per fer denúncia dels fets. Quan tornà al lloc, ara amb el mossos d’esquadra, comprovaren que el subjecte estava carregant els dos cànids en una furgoneta, segurament amb la intenció de fer desaparèixer els cossos. Segons fonts de veracitat contrastada, asseguren que presumptament, sempre en aquest sentit de presumpció, A.P.C. és una persona a qui s’atribueix actes similars, però com que no ha estat mai denunciat, mai no ha estat jutjat.

No hi ha res que duri per sempre, la seva cursa acabarà ben aviat perquè el dia 2 de juliol són les declaracions i més endavant se’l jutjarà per la mort dels dos gossos. Esperem que el judici del qual s’espera justícia, faci honor al seu nom, ja que no hi ha cap indici que pugui justificar la cruel acció comesa. Si és així la gent animalista, encara que dolguda i trista, respirarà alleujada perquè s’haurà demostrat que la Llei de Protecció no és paper moll, sinó que s’aplica la sanció corresponent a la falta comesa per a exemple i protecció de tothom: animals i persones.

Feu corre la veu

One thought on “DOS GOSSOS MORTS A TRETS A SARROCA DE BELLERA (Pallars Jussà)

  1. Inadmissible , la gent s ‘esta tornan boixa , estem començan a matar o veure la mort com algo normal que passa cada dia.
    Matar es com donarte una trapitxada al peu.
    (Ah no es que clar mhavies fet aixo) o hem pensaba que venies a per mi)
    Estem donan excuses per matar a un esser viu? Animal, persona, hectareas? Estem totalment anats de la olla i la justicia sempre va a favor del dolents. Dels lladres , no del inocent. Matar es el pa de cada dia i algo normal de la nova generacio. Estem tornan als temps de la pre historia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.