Història de la Lipa

Aquesta és la història de la Lipa, una de les cadelles que es van trobar a Alguaire. Es van adoptar a través de la protectora d’Artesa de Lleida i ja comencen a estar preparades per l’esterilització. Després d’algun problema de salut, la Lipa està perfectament i preparada per l’esterilització, com podeu observar en aquest vídeo que ens han enviat la família de la Dolors amb qui conviu rodejada d’afecte i de tota mena d’atencions. Ells estan contents de l’adopció i nosaltres també.

[fvplayer src=”//panimalistalleida.org/wp-content/uploads/2018/06/VID-20180625-WA0003.mp4″]

splash=”//panimalistalleida.org/wp-content/uploads/2018/06/Screenshot_20180625-194024-1.jpg” width=”848″ height=”480″]

Feu corre la veu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.