Xerrada a l’Escola Zer l’Eral

Xerrada de Tinença responsable a l’Escola de SARROCA DE LLEIDA

Aquest passat dilluns vàrem fer una nova xerrada de Tinença responsable d’animals de companyia. Com que estaven dins de la trobada com a ZER, hi havia alumnes de 5è i 6è de les escoles de Torrebesses, Alcanó, Alfès i Sarroca que s’apleguen amb el nom de Zer l’Eral. Vàrem passar una estona ben entretinguda aprenent continguts nous sobre els animals de companyia. La higiene tant a casa com al carrer (plegar les caques quan els traiem a caminar), la importància de l’educació per tal d’evitar problemes…i sobretot la importància del XIP I L’ESTERILITZACIÓ.

Ens va cridar l’atenció perquè hi havia un percentatge elevat d’adopcions. També algun particular que havia optat per l’esterilització. Vàrem quedar amb la directiva per d’aquí a dos cursos però tornar a reprendre els continguts amb alumnes nous. Agraïm la confiança i l’acollida.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.