Xerrada Institut Josep Lladonosa

Ja és el tercer any que fem una xerrada de Tinença responsable d’animals de companyia a l’institut Josep LLADONOSA de Lleida. El tema l’escull el mateix alumnat i s’engloba, junt amb altres temes, dins de la disciplina “Aprenentatge i servei” i compta, a part de la xerrada, amb una pràctica de 10 hores en una de les protectores adherides a Plataforma. La pràctica consisteix a visitar la protectora en hores convingudes i fer les tasques que les cuidadores els encomanin des de passejar els animals a netejar l’espai, donar-los menjar, jugar amb ells, ajudar amb les cures etc. Hi havia dotze alumnes de tercer d’ESO i estaven molt interessats en tot el que els anàvem comentant. Ells també ens feien les seves reflexions. Els dos punts bàsics varen ser:

  • que no podem tenir animals de companyia si no tenim les condicions adequades.
  • que a part del xip cal esterilitzar, així evitarem la proliferació descontrolada i els abandonaments per excés d’animals.


Va passar l’estona ràpida i vàrem quedar per un altre dia per continuar amb un altre grup, també interessat amb el tema.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.