Reunió amb les alcaldies: El Cogul

Fa uns dies vàrem estar parlant amb l’ajuntament de El Cogul, alertats per problemes amb les colònies de gats.

La veritat és que tant l’Anna com la Romina, alcaldessa i regidora, espectivament, van estar molt receptives i interessades en les propostes que va fer Plataforma pel que fa al control correcte de les colònies de gats. Van venir diferents persones del poble a la reunió ja que l’alcaldia n’havia fet difusió, i vàrem trobar un públic variat pel que fa a l’interès sobre el tema. Finalment tothom va entendre que calia complir la llei de protecció i, si es feien les coses correctament, tothom hi sortiria guanyant tant els partidaris d’alimentar les colònies com els que no n’eren, perquè aquests darrers van entendre que els felins són importants per tenir a ratlla els rosegadors i si l’alimentació es feia amb pinso i es conservava la neteja podria funcionar. L’ajuntament, per la seva banda, va decidir deixar una partida de diners anuals per a anar esterilitzant els membres de la colònia així lluny de ser una colònia problemàtica acabarà sent una colònia amb individus adults, sans i que no donaran cap problema.

Felicitem l’ajuntament per la seva postura decidida a tirar endavant el control i el voluntariat, el qual hi participarà amb molt de gust. Un poble més que es distingirà pel seu bon fer.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.