Productes de cosmètica i patiment animal

Si sapiguéssim que aquests productes de perfumeria i estètica han hagut de ser testats en animals abans de passar als humans, potser prefiriríem assegurar-vos que el producte no estés testat, ja que, possiblement, hagi contribuït al patiment d’éssers vius i sensibles que han hagut de patir perquè nosaltres puguem lluir aquella crema o aquell producte. Cada cop són més les empreses sensibles amb el tema i només entrant a internet i fer la pregunta de si testa amb animals, obtindreu la resposta i almenys sabreu a què atenir-vos i què hi ha darrere d’aquell producte amb tant ‘glamour”, o no?

Podeu veure alguns dels efectes que provoca la experimentació en animals en el següent vídeo:

*Les imatges mostrades en el vídeo poden ferir la sensibilitat.

Feu corre la veu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.